Skip to content

Om mig

Tjena alla kebabälskare!

Jag heter Malin och är en go göteborgare med förkärlek till kebab i alla dess former.

Min pappa tog alltid med mig och min lillebror till olika pizzerior när vi var små och det är väl därifrån jag fått det. Vi sken alltid upp när vi skulle ut på ett av dessa äventyr. Man fångar en killes hjärta via magen heter det och det gäller nog även mig haha.

Jag har under mina 24 år rest mycket, både utomlands men även mycket i Sverige. Jag har även bott i både Stockholm och Uppsala och givetvis provat på många kebaber där i olika smakklasser. Men som den urgöteborgare jag är flyttade jag tillbaka hit för ett år sedan och nu tagit mig an uppdraget att hitta Göteborgs bästa kebab.

Så, vad krävs för att en kebab skall falla mig i smaken? Jag tycker att helhetsupplevelsen är viktig. Inredningen, personalen och utbudet men självklart är det främst maten. Det skall vara så fint nu för tiden med den ena flashiga restaurangen efter den andra i stela miljöer och med så lite mat på tallriken att den knappt syns. Jag vill känna mig mätt, glad och fylld av energi efter ett måltid. Det folk glömmer är att en vällagad kebabpizza, tallrik eller rulle kan smaka minst lika bra som en påkostad finkrog som man inte förstår sig på – om den är välgjord. Enkelt, bra råvaror och gott sällskap till det – det är eufori för mig.

Jag har besökt lite olika pizzerior för att hitta Göteborgs bästa. Jag har inte valt något specifikt område och klass på stället utan försökt variera platser och hur populära de är. Jag har beskrivit och recenserat från mina personliga upplevelser. Utan att ha hybris skulle jag skulle kalla mig lite av en expert med tanke på att jag har en lång erfarenhet av både bra och hemska ställen.
Hoppas ni fortsätter läsa och framförallt att ni fortsätter dyrka kebaben!

Peace!