Skip to content

Kebabtallrik @ Mossens pizzeria

Mossens Pizzeria
Gibraltargatan 37

Välkommen åter mina hungriga vänner, idag har vi återigen på schemat ett härligt kebabäventyr. Återigen har vi kebab på schemat, inget nytt för er som är stammisar.

Kebabtallrik på Mossens pizzeria. Väntetiden på min kebabtallrik är kort och jag är helt klart belåten med hur det är upplagt samt portionen, varken för lite eller för stor. Precis lagom. Det doftar härligt kring min tallrik och jag är ivrig att få sätta tänderna i maten.
Vid första tuggan vet jag redan där att detta kommer bli GÖTT, smaken är fantastisk. Köttet är perfekt kryddat. Pommesen är perfekta frasiga, krispiga och saltade. Salladen känns färsk och likaså tomaterna, gurkorna samt lökskivorna. Det är inget spektakulärt men det är helt klart en bra måltid, råder ingen tvekan om detta. Det är GÖTT som sagt. Köttet är kryddat på ett sådant vis att man känner sig lite flått. Man får en känsla av restaurang och lite mer proffsigt utöver det vanliga. Pommesen likaså det är ett tema som fortsätter ut igenom hela måltiden. Trevligt. Om det är något jag vill anmärka på så är det att dom kunde minskat på salladen och lagt in mer kött samt pommes då det känns lite snålt med maten man faktiskt kom dit för.

Sammanfattningsvis vill ge denna måltid 4 av 5 kebaberinos. Helt klart en bra upplevelse. Inga klagomål förutom portionen. Kan varmt rekommenderar er att testa detta !