Skip to content

Kebabtallrik @ Jungfruplatsens pizzeria

Jungfruplatsens Pizzeria
Jungfruplatsen 2

Hejsan allesammans, välkommen åter till mitt lilla kebabhak. Där vi tillsammans beger oss in i rikets kebabställen för att se vem som kan koras som kebab-konung.

IMG_3037

Idag har vi Kebabtallrik på menyn och är ivriga att sätta tänderna i maten efter att ha hört hur legendariskt detta stället skall vara.

När väl tallriken landar på mitt bord så ser jag ett berg av mat som ser så deliciöst ut att jag vet inte ens vart jag ska sätta gaffeln först eller om jag ens vill förstöra detta mästerverk. Efter en kort stund kan jag inte hålla mig, även fast det är så vackert. Jag dyker ner med huvudet först rätt ner i tallriken och tar min första tugga. Det är bortom sagolikt det är perfektion. Denna kebaben och dess jämn fördelning mellan alla andra ingredienser är så fantastiskt bra sammansatt att jag nästan vill ställa mig upp och applådera. Kanon helt enkelt. Kalas. Fabulöst.

Tugga efter tugga fortsätter detta tema av himmelrike. Såsen är så god att jag hade velat ha den med mig på sportflaska. Pommesen är så frasiga och härliga att jag hade velat ha dom som tandpetare efter måltiden. Salladen…. är helt ok, tyvärr är jag alldeles för fokuserad på det vi faktiskt är där för, ALLT ANNAT på tallriken.

Sammanfattningsvis är detta helt klart bästa kebaben jag satt i mig. 6 av 5 möjliga kebaberinos. Ta era feta arslen hit NU. Bästa matupplevelsen jag haft i mitt liv, utan tvekan. Jag rekommenderar även att efter ni har ätit en sådan god kebabtallrik som denna så låter ni den smälta i magen med lite spelande ganske på sirjackpot free spins.