Skip to content

Kebabrulle @ Mossens pizzeria

Mossens Pizzeria
Gibraltargatan 37

Sätt er ner och känn er som hemma i mitt lilla krypin så beger vi oss på ännu en ny resa in i kebabens värld.

Kebabrulle blir det idag lilla magen. Kebaben är fantastisk och jag blir heller inte missnöjd av mitt första intryck då man ser hur omsorgsfullt den är sammansatt. Inte för tight rullad eller för löst, precis perfekt så man kan äta utan problem eller slafs. Varken sås som droppar eller öser ner ur botten. Finemang än så länge. Skall detta tema fortsätta? Vid första tuggan känner jag en väldigt bra smak utav alla ingredienser på samma gång. Lite sallad, lite kebab, lite sås. Fantastiskt. Allt gifter sig med varandra i en grym harmoni.
Finner inget att klaga på. Kryddorna dom använt kan uppfattas som lite svaga men jag tycker det är ganska så lagom. Såsen är även den lite svag för att vara mild till och med men det gör det samma när råvarorna är såhär färska och vällagade.

Sammanfattningsvis kan jag säga att jag är mätt och belåten. Inget över sig men heller inte man ska fnysa över. Det är en bra kebab jag fått helt klart. Jag ger den 3,5 av 5 möjliga kebaberinos. Kan utan tveka säga att ni borde testa och ifall ni lutar lite åt den sidan där ni tycker att ni gillar det starkt kanske ni kan säga det till dom i pizzerian så går det säkerligen att fixa.