Skip to content

Kebabpizza @ Mossens pizzeria

Mossens Pizzeria
Gibraltargatan 37

God morgon mina kära vänner och låt oss inte vänta en minut till, sätt segel mot Mossens pizzeria. Pizza på menyn idag, vad mer kan man begära?

Pizzan kommer in och det doftar ljuvligt, man ser att dom lagt ner kärlek i denna pizzan då det nästan ser ut som en smileyformation av kebab på pizzan, trevligt trevligt.
Jag tar min första slice och känner en härlig samt balanserad smak av alla ingredienser på en och samma gång. Sås, pizzadeg, tomatsås, kebabkött. Allt i sin ordning. Köttet är välkryddat och smakrikt utav bara tusan, smaklökarna riktigt dansar av lycka. Såsen är likaså, kryddstark men inte för kryddstark precis lagom. Tomatsåsen är inte heller den dum, inte på slafsad utan den är balanserad och precis lagom. Pizzabotten är krispig men inte för tunn eller tjock. Det blir en härlig känsla när allt balanseras på detta vis. Kanon helt enkelt.
Man ser på pizzabagaren att han märker hur nöjd jag är över min måltid och ger mig en tummen upp medans han skrattar. Härlig stämning och jag äter glatt vidare. Hela portionen var ganska snål men det är helt okej när kvalitén på varan dom säljer är såhär god.

Sammanfattningsvis så ger jag hela måltiden en 4 av 5 möjliga kebaberinos. Galant jobbat grabbar på Mossens pizzeria. Kan varmt rekommenderar er denna trevliga kebab. Det enda jag egentligen vill påpeka är att pizzan var lite svår att skära i för den var så krispig. Ganska ovanlig känsla men den var så god att jag vill inte ta detta so ett minus.