Skip to content

Kebabpizza @ Jungfruplatsens pizzeria

Jungfruplatsens Pizzeria
Jungfruplatsen 2

Goddagens mina kära fastfoodluvers. Efter en dag på sjukhuset med brutet ben ska det bli skönt med lite kebab i magen.

När väl pizzan landar på mitt bort ser jag direkt att man har hastigt och på tok för snabbt slängt ihop denna måltid. Det är ett tråkigt intryck jag bemöts av från start. Även lukten hintar av små missnöjen. Den luktar inte ens gott. Jag vet inte ens hur detta kan vara möjligt men det är något som inte stämmer. Jag skär en slice och smakar försiktigt. Så fort maten nuddar min tunga känner jag att något är fel. Köttet verkar inte vara färskt. det stinker rent ut sagt omkring köttet. Jag smakar lite försiktigt igen efter denna iakttagelse. Såsen är alldeles för kryddstark, det är som jag har fått ren tabasco på min pizza. Allt är bara fel. hela måltiden blir en total pannkaka av fel och missöden. Även pizza botten är alldeles för krispig och tunn. Känns nästan som jag trycker i mig knäckebröd.

Sammanfattningsvis är jag grymt besviken efter alla som prisat detta stället och alla lovord. 1 av 5 kebaberinos. Akta er för detta stället. Jag vågar nog inte sätta min fot här igen tyvärr. Förmodligen fick jag en dålig beställning eller bara hade otur men det skall ändå inte förekomma.