Skip to content

Kebabtallrik @ Pizzeria MUMS

Pizzeria MUMS
Framnäsgatan 10

Hallihallå alla fastfoodluvers. Idag beger vi oss mot Pizzeria MUMS.

Efter en fruktansvärt lång väntan kommer tillslut min förbaskade kebabtallrik. Den ser riktigt tråkigt sammansatt ut direkt blir jag irriterad och trött eftersom jag iallafall försökte tänka positivt att dom kanske la extra omsorg på min måltid. Men ack så fel jag hade.
Vi första spadtaget så känner jag direkt att dom har snålat med såsen och blir ännu mer irriterad för en torr kebab är en av dom värre sakerna jag kan komma på. Smaken på köttet och pommesen är sladdrig, torra och tråkiga. Fy tusan nu blir jag bara trött alltså. Varken kryddor eller någon annan smak kan hittas i deras kebabtallrik.
Något som dock räddar dom ifrån att falla ner från den stora bergskanten är att faktiskt salladen var ganska frisk och fräsch men det är verkligen inte för salladens skull man käkar snabbmat så det är verkligen på håret. Men som sagt. Deras kebabtallrik var helt enkelt förfärlig och det känns som dom inte riktigt vet hur dom skall gå tillväga för att göra en tillfredställande kebabrätt. tråkigt och jag blir tvungen att

sammanfattningsvis ge dom 0 av 5 möjliga kebaberinos. Vem vet jag kanske bara hade otur men det tror jag tyvärr inte när dom fallerade på så många av delar av rätten. Jag vill råd ge er att inte komma hit om ni är sugna på något gott.