Skip to content

Kebabrulle @ Pizzeria MUMS

Pizzeria MUMS
Framnäsgatan 10

Hejsan mina hungriga vänner. En ny dag gryr och vi är återigen på jakt efter den smarrigaste kebaben i riket.
Idag står kebabrulle på menyn och vi är ivriga efter en lång dag på jobbet att vräka i oss en härlig rulle.

Rullen anländer strax efter vi har beställt och ganska så fort märker man direkt att den är inte speciellt omsorgsfullt gjord samt att den verkar lite kall. Tråkigt första intryck må jag säga. Innan jag ens tagit min första tugga sprutar det ut sås i botten, rätt över tallriken och mina händer.
Detta ser illa ut. Jag tar min första tugga och såsen verkar lite avslagen på något sätt, svårt att förklara men det är helt enkelt inte god. Inte smaklös men verkar som bäst före datumet har gått ut. Köttet likaså är bedrövligt och jag börjar nästan bli orolig att jag kanske har en inkommande magsjuka på gång om jag äter mer av detta. Salladen och dess innehåll av tomater och gurka samt lök känns där också helt enkelt dåliga, inte liksom <a href=”https://forexinformatie.com/trading-platformen/mt4/”> mt4 trading platform</a>.

Jag börjar verkligen tveka om jag borde äta mer. Jag lägger ner rullen och beslutar mig för att ge upp. Hungrig går jag därifrån med en känsla av djup besvikelse.

Sammanfattningsvis ger jag denna keabeb -1 av 5 möjliga kebaberinos, Kasst rent ut sagt. det är förståeligt hur dom ens kan gå runt om maten dom serverar håller denna standarden. Nae fy fan. Hit bör ingen av er sätta er fot. Ha en bra dag allesammans