Skip to content

Kebabrulle @ Jungfruplatsens Pizzeria

Jungfruplatsens Pizzeria
Jungfruplatsen 2

Tjenare alla Fastfoodluvers. Ny dag och ny kebab. Efter en lång och slitsam dag vill jag bara sätta mig ner till en redigt fräsch och smakrik kebab.

När väl kebabrullen anländer på mitt bord får jag verkligen säga att jag är imponerad av dess utseende. Direkt kan man tycka sig se att den är professionellt gjord på dess konstruktur. Vid första tuggan känner jag direkt att dom inte sviker.
Det är rent ut sagt fantastiskt och jag vill bara möla i mig hela rullen. Såsens smak är kryddstark och skön, inte för krämig eller vattnig. Perfekt balans mellan de båda. Pommesen är kalas. Finns inget att anmärka på. De är frasiga och krispiga precis som man vill ha det.
Sist men inte minst, köttet. Köttet är fabulöst gott och jag vill säga att det är sällan jag har ätit något rätt alls som har smakat så fullkomligt perfekt som detta. Man känner en smak av alla kryddor perfekt balanserade med varandra i en harmoni som bara uppstår när dom allra visaste av kebabsvarvare svarvar sin kebab. Makalöst gott. Finns inget att anmärka på alls. Portionen i rullen är grandiöst stor och jag vet knappt om jag orkar äta upp allt även fast jag det är så gott.

Sammanfattningsvis ger jag denna kebab 5 av 5 möjliga kebaberinos. Gå hit om ni vill äta er mäta på kebab gjord av gudar.