Skip to content

Kebabpizza @ Kungspizzeria

Kungspizza
Långedragsvägen 102

Tjenare alla hungriga fastfoodluvers. Återigen är jag här igen för att recensera en av stans härliga kebabrätter. Idag har vi äran att frossa i oss en kebabpizza.

När pizzan äntligen ligger på mitt bord så känner den härliga och ljuvt inviterande lukten av bra gjord pizza. Upplägget är proffsigt och man ser ganska fort att det kommer bli en fröjd att käka lite slices av denna pirren.
Vid första tuggan känner jag en arom av dragon, peppar, vitlök, tomat och härlig kebab såklart. En riktigt fröjd för smaklökarna utan tvekan en av dom bättre pizzorna jag har ätit på ett bra tag. Fantastiskt. Allt är kalas.
FÖRUTOM … att dom verkar ha gjort pizzabotten galet tjock så det känns nästan som jag trycker i mig en paj, riktigt udda känsla må jag säga. Första gången jag får en pizza som ger mig ett sådant här intryck. Det är inte äckligt bara extremt ovanligt. Passar sig inte riktigt in på pizzan då botten tar över och man tuggar mycket mer än vad man är van vid eller vad jag tycker skall behövas. Tyvärr förstör detta lite den fina känslan av att lätt ska kunna trycka i sig maten.

Sammanfattningsvis ger jag denna kebab 3 av 5 möjliga kebaberinos, hade dom bara hållt sig till det normala med pizzabottens tjockleken hade dom lätt klättrat på listan för allt annat var tipp topp, inga klagomål överhuvudtaget. Jag tycker definitivt ni borde pröva detta. Vem vet det kanske slår igenom med riktigt tjock pizzabotten och det slutar med att jag har fel som tycker såhär!