Kebabtallrik @ Ruffinos

Ruffino Pizzeria
Allmänna vägen 15

Dags för kebabtallrik igen mina kära fastfoodlovers.

Ruffino är en av dom mest igenkända pizzeriorna i hela Majorna, folk vallfärdas dit från alla håll och kanter runt hela Göteborg för att få sig en mumsbit av deras himmelrike. När Kebabtallriken äntligen är framför min näsa så förstår jag precis varför dom är så kända.
utseendemässigt finns det inget att klaga på, den ser helt enkelt deliciös ut. Jag tar ivrigt min första ordentliga laddning av maten. Den är bortom denna värld, det är så gott att jag bara lägga ner besticken på bordet och tar en pause för att verkligen känna varenda liten gnutta av smakerna som har en symfoni i min mun. Upplägget är fantastiskt.
Jag kan nästan inte ens säga vad det är som är bäst, såsen är perfekt konsistens med högklassig smak.
Köttet är som om du har satt dig ner på ett Amerikansk steakhouse. Pommesen är som på den finaste restaurang du kan tänka dig, allt är total perfektion. Köttet gifter sig ovanligt bra med såsen och pommesen på ett sätt som jag inte upplevt tidigare, det är bisarrt hur gott dom har lyckats få det. Jag ser mig omkring medans jag njuter av vad jag nästan önskar är min sista måltid eftersom jag vägrar besudla min mun med något annat än deras mat. Då inser jag att alla andra runt omkring mig upplever precis samma sak som jag, matorgasm rent ut sagt.

Sammanfattningsvis så ger jag denna kebabtallrik 5,1 av 5 möjliga kebaberinos. Makalöst. GÅ DIT NU FÖR GUDSSKULL