Kebabtallrik @ Kungspizzeria

Kungspizza
Långedragsvägen 102

Greetings fellow fastfoodluvers. Idag har vi kebabtallrik på recensionsmenyn.

Direkt när jag får in min fina lilla kebabtallrik lägger man märke till att den är omsorgsfullt gjort och det finns inget att anmärka på med mängden sås,pommes,kött eller sallad. Allt är perfekt fördelat och utplacerad. Kanon minst sagt. Ett nöje för ögat att börja måltiden på detta sätt. Jag tar en stor gaffel full med ditten och datten. Vid samma stund som maten hamnar i munnen min kan jag lova er att det är total extas. Fullkomlig perfektion. Såsen är perfekt konsistens och man känner varenda liten krydda samt att ingen smak övertar en annan.
Det är magiskt.
Tugga efter tugga och varje ny gaffel jag tar fortsätter att vara på detta sätet. Galenskap eller geni? Vem bryr sig det är fantastiskt gott. Allt är som det skall vara. Pommesen är frasiga och krispiga medans köttet är sagoligt.
Köttet är kryddat på ett sätt jag inte varit med om innan. Man känner smaker av grill på något utländskt sätt som är fantasktiskt på alla sätt och vis. Hela intrycket man får av kebaben och allt annat på tallriken är lite mer flått än vanligt, vanligtvis får man en känsla av “fastfood” vilket såklart man skall få antar jag eftersom det är snabbmat man äter men, det känns som man är på restaurang när man äter detta helt enkelt.

Sammanfattningsvis får denna kebab 5 av 5 möjliga kebaberinos. Vill ni uppleva mat som ni aldrig upplevt det innan? Ta er till Kungspizzeria på direkten, detta är mitt personliga råd!