Kebabtallrik @ Kebab & Grillhouse

Kebab & Grillhouse AB
Vasagatan 43

Fyllekebabens Mecka! Man kan ju tro att efter alla tusentals ordrar har dom lärt sig något om kebab, men ack ack ack! Jag väljer vitlökssås för variations skull.
Den ovanligt lilla kebaben anländer i en sorglig jävla papptallrik, jag kan fan inte tro mina ögon. Har dom inte varit på restaurang innan? Lägger man ner lite lite tid på hur maten läggs upp så vinner man enormt mycket snabba poäng av kunden, helt klart.
Nu till Maten den själv. Köttet är trott och gummiaktigt, tråkigt tråkigt. Så bra placering men så dåliga leverantörer? otroligt.
Deras pommes är som vilka pommes som helst, sladdriga, bortglömda och trötta. Aj aj aj säger jag bara. Salladen är totalt ojämnt fördelad, det finns utan tvekan 60% sallad på tallriken om inte mer, om man skall jämföra med köttet och och pommesen dvs.
Man kan tro att dom vill spara på deras skosule-kött. Köttets konsistens och smak är rent ut sagt förfärliga, jag förstår verkligen att deras kunder endast kommer dit på fyllan. Annars hade dom ju fått tillbaka varenda beställning. Det enda som faktiskt räddar dom överhuvudtaget är att salladen är fint skivad och deras tomater, lök och gurkor faktiskt känns väldigt färska vilket alltid är trevligt i alla maträtter.
Tyvärr räcker detta inte på långa vägar för att man ska kunna ens tänka tanken att komma tillbaka och jag kommer verkligen inte rekommendera detta till någon av mina vänner.

Sammanfattningsvis får detta stället 0.5 kebaberinos av 5 möjliga.

Sad panda