Kebabrulle @ Ruffinos

Ruffino Pizzeria
Allmänna vägen 15

Hallå igen alla min små Fastfoodluvers. Idag blir det inget annat än kebabrulle på Ruffinos.

Jag beställer min rulle och sätter mig ner. Det tar förvånansvärt lång tid måste jag medge.
Jag sätter mig och tar upp mobilen för att ödsla lite tid, surfar mig snabbt in på Slotprince.com som min inneboende vann 5000kr på igår kväll, precis innan vi skulle lägga oss. #Avundsjuk kan man väl säga. Jaja, Rullen kommer ÄNTLIGEN efter 25 långa outhärdliga minuter. Vid första anblicken kan jag säga att den är professionellt ihoprullad, det är en fröjd för att ögat. Det finns inget värre än sladdriga jävla kebabrullar som droppar fett eller där det rinner sås över handen, usch.
Första tuggan som vanligt berättar en lång historia. Det är med ett stort missnöje jag kan säga att det är en av dom värre kebaber jag proppat i mig. Köttet är inte ens VARMT, kan ni tänka er, hur missar man detta? Jag funderar ett tag på om jag ens skall finna mig i detta och ta en till tugga eller inte.
Såsen och salladen verkar dock inte vara något fel på alls men kallt kött går bara inte för sig, jag ställer mig upp och går där ifrån, tyvärr är det faktiskt inte okej att dela ut sådan här mat. Tack men nej tack. Jag ger denna kebabrulle 0,5 av 5 möjliga kebaberinos. Skamset och hoppas det var en engångsföreteelse. Trots allt har jag hört mycket goda saker om detta stället men ack, otur kanske, vem vet.

Peace out fastfooderians