Kebabrulle @ Kebab & Grillhouse

Kebab & Grillhouse AB
Vasagatan 43

Kebabrullen på detta är stället är absolut bedrövlig, det är riktigt pinsamt att dom kallar detta kebab, sorgligt minst sagt. Vid första tuggan märker jag direkt av en halvfabrikats nyans i köttet.
tyvärr är det bara såhär på vissa ställen och det är tråkigt men men, låt oss fortsätta. Efter den trista smaken av skosula som köttet bidrog med så vandrar vi vidare till såsen som är krämig så det heter duga. Lite ovanligt krämig om jag ska vara helt ärlig, den påminner lite om riktigt bra Bea-sås.
Just i detta fallet vet jag inte riktigt om det passar in men det är helt ok antar jag. Inget speciellt utan den är bara helt ok som sagt. Upplägget av rätten är grymt sorglig, den ankommer i liten papptallrik som gör hela rättens intryck fjuttigt och smaklöst, som vi alla vet tar man första tuggan med ögonen och tyvärr så är det inte riktigt så att man börjar salivera vid denna åsyn. Slutligen så anländer vi vid salladen och hur dom har rullat ihop hela kebaben.
Lyckligtvis har dom iallafall lyckats med detta, den är bra ihop rullad samt att det är verkligen proportionerlig, varje tugga är både med kött,sås och alla bitar av salladen.
Min dom landar på 3 av 5 Kebaberinos. Den hade kunnat vara godare om bytte leverantör gällande köttet och satsat lite mer på upplägget, en fräsch tallrik hade lyft hela konceptet till skyarna.