Kebabpizza @ Ruffinos

Ruffino Pizzeria
Allmänna vägen 15

Hejsan igen alla Fastfoodluvers. Idag blir det kebabpizza @ Ruffinos.

Jag får in pizzan som är extremt snyggt upplagd, man ser direkt att dom kan sina grejer. Det doftar himmel om denna pizzan. För någon anledning som vill jag hellre sitta hemma och verkligen njuta till fullo av denna pizzan.
Vanligtvis brukar jag kolla på film medans jag vräker i mig min snabbmat, det går så hemskt bra hand i hand på något sätt. Ja ni vet själva, man smackar igång sitt Amerikanska IP-nummer från BrowsingAnonymousOnline.com så man kan se dom bästa rullarna. Sen kopplar man helt enkelt bara av och låter sig omslutas av sin pizza.
Jaja, tillbaka till pizzan. Som sagt, den är utav högsta kaliber. Krispig men inte för krispig. Tjock men inte för Tjock, Fet men inte så det dryper om den och man känner sig som ett fetto när man sitter där och vräker i sig den. Det enda jag kan anmärka på är såsen, den är lite väl rinning och påminner om vatten eller något liknande, väldigt tråkigt då en maträtt fungerar på det vis att allt spelar väldigt stor roll för hur smaken tillslut blir.
Kort sagt är det en helt ok pizza och jag förstår varför folk kommer hit även fast restiden kanske landar på 30-50 minuter. Det är ett kanonställe.

Sammanfattningvis ger jag denna pizza 4 av 5 kebaberinos och jag kommer helt klart att återvända hit igen, skall jag vara helt ärlig köpte jag med mig en extra pizza att ha i kylen för senare bruk.