Kebabpizza @ Kebab & Grillhouse

Kebab & Grillhouse AB
Vasagatan 43

Tjena igen allesammans, idag blir det Kebabpizza.

Är extremt spänd på vad jag har att vänta mig. Vem vet, är det idag jag hittar min dröm pizza. Pizzan kommer flygandes fram i famnen på vad som ser ut att vara en vänlig man med ett stor leende.
Jag skär min första slice och måste faktiskt medge att det ser extremt gott ut, inte bara för att jag är hungrig.
Man ser att detta är det dom kan helt enkelt, pizzan luktar verkligen gott, det är inte på slängt en jävla massa kött utan dom har fördelat det jämnt mellan alla andra ingredienser. Omsorg rent ut sagt. Första tuggan är som att gå på moln, alla smaker dansar synkroniserat på min tunga och jag tror jag har hamnat i himlen.
Såsen är perfekt, varken för fet eller för vattnig. Finns inte ett enda jota att klaga på där inte. Köttet är sagolikt och man tror att man hamnat i den finaste av charkuterier. Köttets smak och konsistens är fabulösa, jag vet inte ens om jag kan beskriva detta. Det enda jag kan säga är att TA ER HIT NU. Pizzan är varken för tjock eller tunn i botten, perfekt att dra slicen i handen direkt. Väldigt trevligt utan kladd eller söleri. En av dom bästa pizzorna jag ätit i hela mitt liv utan tvekan.

Sammanfattningsvis får denna kebabpizzan 5 av 5 kebaberinos. GÅ OCH ÄT DÄR NU, det är lätt att ta sig dit, centralt som bara tusan och trevligt att få ett soppas positivt matminne.